Loading...

Naast de traditionele coaching en supervisie maakt Eliass in de zomermaanden gebruik van haar eigen zeilboot om mensen uit te dagen en te begeleiden. Je wordt hierdoor letterlijk en figuurlijk in beweging gezet. De buitenlucht geeft vaak een andere dimensie aan gesprekken. Terwijl je lekker bezig bent, blijkt het opeens vrij gemakkelijk om je gedachten onder woorden te brengen.

Dit maakt het begeleidingsconcept van Eliass tot een unieke, laagdrempelige en onvergetelijke leerervaring.

Mijn naam is Marga Salemink (44) en ik ben als geregistreerd supervisor en coach uw begeleider. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan als verpleegkundige, zwemonderwijzer, sport- en spelleider, reisleider, bedrijfsfitness instructeur, kerkelijk jeugdwerker en als groepsleider en consulent binnen de GGZ (met specialisatie in autisme). Sinds 2009 ben ik werkzaam als supervisor en coach.

Als je iets wilt leren, meer zicht wilt krijgen op het hoe en waarom van je eigen handelen, dan kan dat het beste door denken en doen te combineren en te verbinden. Als doener en liefhebber van sport en buitenleven, is het maken van de verbinding tussen het denken/willen enerzijds en het handelen/voelen anderzijds het uitgangspunt binnen de door mij geboden begeleiding. Leren door zelf actief te ervaren, ontdekken door zelf actief te experimenteren.

Marga Salemink is als supervisor geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).